Promotion for LSN Dealer and Agents
Save More | Purchase Online.... RAYA Sales 2020 coming soon ...Prym Products available with up-to 50% Discount ! * Apply T & C
Promotion for LSN Dealer and Agents

Tawaran Khas kepada Agent & Dealer LSN (LIMITED TIME OFFER)

Anda harus memiliki status Agent atau Dealer LSN, pastikan anda telah login di www.lsn.com.my menggunakan email ID & password. Jika tidak login, anda hanya dapat melihat harga pelanggan biasa. Tempahan Harus Dibuat Secara Online.

No   Image   Brand & Model   Normal Price   Click
1.     JUKI HZL-353ZR-A   RM 950.00   Dealer Price
    Mesin Jahit 21 Corak Jahitan, Spec 7mm, Auto-Needle Threader, 1-Step Buttonhole, LED Light, Hard Cover Case
     
2.     JUKI HZL-K85   RM 2,199.00   Dealer Price
    Mesin Jahit Berkomputer 150 Corak Jahitan dgn Jahitan Abjad, Spec 7mm, Auto- Needle Threader, 1-Step Buttonhole, LED Light, Hard Cover Case, Free Extension Wide Table
                 
3.     SINGER CE-43   RM 3,495.00   Dealer Price
    Mesin Jahit & Sulam Berkomputer, Saiz sulaman 11cm x 17cm, 403 Corak Jahitan, 90 Design Sulaman, Spec 7mm, Auto-Needle Threader, 1-step Buttonhole, LED Light, Hard Cover Case
                 
4.     MERRYLOCK 848DSA   RM 1,299.00   Dealer Price
    Mesin Jahit Tepi, Fungsi Jahit Tepi 3 & 4 Benang, Jahit Tepi Halus.

 

Tempahan/ Order wajib dibuat secara Online (Order is compulsory to make via Online). Produk & Harga Tawaran kepada Agent & Dealer mungkin diubah oleh pihak Admin pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.

 

Nota Penting 1:

1. Jika log-in menggunakan Email ID & Password anda, harga tertera di website adalah Harga untuk Agent.

2. Jika logout. harga tertera di website adalah Harga untuk Pelanggan Biasa. 

Anda boleh menggunakan Imej dan maklumat dari website LSN di www.lsn.com.my untuk dipromosikan kepada rakan2 dan pelanggan anda. Harap maklum bahawa semua produk akan mempunyai perubahan harga setiap kali LSN mempunyai sale. Sila pastikan anda menyemak harga terkini di website LSN dari masa ke semasa. Harga jualan kpd pelanggan dan harga kos Agent akan menjadi lebih rendah ketika sale.

 

Nota Penting 2: Sila baca dgn teliti sekiranya anda masih AGENT dan belum menjadi DEALER.

 

PELUANG PENDAPATAN 1: MENJADI AGENT/ DEALER LSN

 

1. Sila buat pendaftaran sebagai User Berdaftar/ Registered User di https://www.lsn.com.my/register. Sila email ke dealer@lsn-sewingmachines.com selepas pendaftaran dibuat. Status user anda akan ditukar kepada Agent. Sebagai Agent, anda akan dapat membuat pembelian mana-mana produk LSN di www.lsn.com.my pada harga yang lebih rendah dari pelanggan biasa. Anda boleh mula membuat pembelian/ order dan menjual produk LSN kepada pelanggan anda. Status agent akan sah untuk 6 bulan sahaja, dalam tempoh ini anda perlu berusaha untuk mendapatkan status Dealer LSN.

 

2. Untuk melayakkan status user ditukar dari Agent kepada status Dealer LSN, anda perlu membuat jualan kepada pelanggan anda, sekurang-kuranya 10 unit mesin jahit dan ke atas ATAU jumlah amaun melebihi RM10,000 dalam masa 6 bulan dari tarikh mendapat status Agent. Kuantiti pembelian ini tidak perlu dibuat sekaligus namun boleh dibuat secara berperingkat bergantung kepada tempahan yg anda terima dari pelanggan. Selepas memenuhi syarat ini, sila email ke dealer@lsn-sewingmachines.com atau hubungi Mr. Linggam 012-655 2725 atau Mr. Suppaiyah 012-375 5030 untuk menukar status anda dari Agent kepada Dealer LSN.

 

3. Harga Dealer, Harga Agent & Harga Normal Customer adalah berbeza utk kesemua produk LSN, seperti Mesin Jahit Mudah Alih & Industri, Produk Prym, Babyville Boutique, Buku-Buku Jahitan & Kraf, Peralatan Jahitan & lain-lain produk jualan LSN.Sebagai langkah permulaan, anda boleh promote produk2 LSN di FB, Website atau Blog anda. Selepas menerima order dari pelanggan, sila buat tempahan melalui www.lsn.com.my. Sekiranya anda memerlukan sebarang maklumat tambahan/ special coach atau lain-lain rujukan, sila email ke dealer@lsn-sewingmachines.com atau hubungi Mr. Linggam 012-655 2725 atau Mr. Suppaiyah 012-375 5030.

 

4. Khas/ Special Arrangement: Kepada pemohon yg telahpun mempunyai Kedai/ Premis perniagaan fizikal, sila hubungi LSN di mana2 talian di atas. Pihak LSN akan membuat kunjungan ke premis anda dan mengaktifkan status Dealer anda secara terus (tanpa sebarang procedure) sekiranya mengizinkan.  

 

5. Semua tempahan oleh Dealer dan Agent HARUS dibuat secara Online utk mendapatkan Harga Diskaun Paling Rendah.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PELUANG PENDAPATAN 2: LSN AFFILIATE PROGRAMME

 

Program Afiliasi LSN adalah percuma dan membolehkan anda untuk mendapat komisyen dengan meletakkan affiliation link/ pautan pada laman web, FB atau blog untuk mengiklankan produk LSN yang tertentu. Mana-mana pembelian yang dibuat oleh pelanggan yang telah klik pada pautan tersebut akan melayakkan anda mendapatkan komisyen. Kadar komisen adalah dalam lingkungan 5% bergantung kpd produk dan promosi.

 

Sila klik Pendaftaran untuk Affiliate Program. Harap maklum bahawa Affiliate Program adalah tidak kena mengena dengan status Agent atau Dealer. Anda hanya perlu mempromosi pautan/ link produk LSN dan mendapatkan komisyen untuk setiap produk yg berjaya dijual melalui pautan/ link tersebut. Selepas mendaftar, sila email ke dealer@lsn-sewingmachines.com atau hubungi Mr. Linggam 012-655 2725 atau Mr. Suppaiyah 012-375 5030 untuk mengaktifkan akaun Affiliate anda.

 

Waktu Operasi

365 hari setahun termasuk Satuday, Sunday, Public Holiday

Masa: 9.00am hingga 6.00pm utk Walk-In & 24 Hours Online

Location: 24 Jalan Damai Perdana 1/8C, Bandar Damai Perdana, 56000 Cheras, Kuala Lumpur Malaysia.

Location Map: Click Here

 

Contact Details

Hotline: 1700-818182, +603-91025766, +603-91025767

for Dealers: dealer@lsn-sewingmachines.com

General Email: admin@lsn.com.my

Website: www.lsn.com.my (for Online-Purchase, Mobile-Friendly Website)

 

Nota: Sebarang maklumat di atas berhak diubah oleh pihak pengurusan LSN pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.