LSN | LSN Dealer & Affiliate Programme | Online
Save More | Purchase Online.... RAYA Sales 2020 coming soon ...Prym Products available with up-to 50% Discount ! * Apply T & C
LSN Dealer & Affiliate Programme

Terima Kasih sudi membuat permohonan untuk menjadi Dealer Online LSN. Berikut adalah langkah2 mudah (wajib) yang perlu diambil dalam proses pemilihan & pengaktifan status Dealer LSN.

 

PENTING: SILA BACA DENGAN TELITI

 

PELUANG PENDAPATAN 1: MENJADI AGENT/ DEALER LSN

 

1. Sila buat pendaftaran sebagai User Berdaftar/ Registered User di https://www.lsn.com.my/register. Sila email ke dealer@lsn-sewingmachines.com selepas pendaftaran dibuat. Status user anda akan ditukar kepada Agent. Sebagai Agent, anda akan dapat membuat pembelian mana-mana produk LSN di www.lsn.com.my pada harga yang lebih rendah dari pelanggan biasa. Anda boleh mula membuat pembelian/ order dan menjual produk LSN kepada pelanggan anda. Status agent akan sah untuk 6 bulan sahaja, dalam tempoh ini anda perlu berusaha untuk mendapatkan status Dealer LSN.

 

2. Untuk melayakkan status user ditukar dari Agent kepada status Dealer LSN, anda perlu membuat tempahan/ pembelian sekurang-kuranya 10 unit mesin jahit dan ke atas ATAU jumlah tempahan melebihi RM10,000 dalam masa 6 bulan dari tarikh mendapat status Agent. Kuantiti pembelian ini tidak perlu dibuat sekaligus namun boleh dibuat secara berperingkat bergantung kepada tempahan yg anda terima dari pelanggan. Selepas memenuhi syarat ini, sila email ke dealer@lsn-sewingmachines.com atau hubungi Mr. Linggam 012-655 2725 atau Mr. Suppaiyah 012-375 5030 untuk menukar status anda dari Agent kepada Dealer LSN.

 

3. Harga Dealer, Harga Agent & Harga Normal Customer adalah berbeza utk kesemua produk LSN, seperti Mesin Jahit Mudah Alih & Industri, Produk Prym, Babyville Boutique, Buku-Buku Jahitan & Kraf, Peralatan Jahitan & lain-lain produk jualan LSN.Sebagai langkah permulaan, anda boleh promote produk2 LSN di FB, Website atau Blog anda. Selepas menerima order dari pelanggan, sila buat tempahan melalui www.lsn.com.my. Sekiranya anda memerlukan sebarang maklumat tambahan/ special coach atau lain-lain rujukan, sila email ke dealer@lsn-sewingmachines.com atau hubungi Mr. Linggam 012-655 2725 atau Mr. Suppaiyah 012-375 5030.

 

4. Khas/ Special Arrangement: Kepada pemohon yg telahpun mempunyai Kedai/ Premis perniagaan fizikal, sila hubungi LSN di mana2 talian di atas. Pihak LSN akan membuat kunjungan ke premis anda dan mengaktifkan status Dealer anda secara terus (tanpa sebarang procedure) sekiranya mengizinkan.  

 

Semua tempahan oleh Dealer dan Agent HARUS dibuat secara Online utk mendapatkan Harga Diskaun Paling Rendah.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PELUANG PENDAPATAN 2: LSN AFFILIATE PROGRAM

 

Program Afiliasi LSN adalah percuma dan membolehkan anda untuk mendapat komisyen dengan meletakkan affiliation link/ pautan pada laman web, FB atau blog untuk mengiklankan produk LSN yang tertentu. Mana-mana pembelian yang dibuat oleh pelanggan yang telah klik pada pautan tersebut akan melayakkan anda mendapatkan komisyen. Kadar komisen adalah dalam lingkungan 5% bergantung kpd produk dan promosi.

 

Sila klik Pendaftaran untuk Affiliate Program. Harap maklum bahawa Affiliate Program adalah tidak kena mengena dengan status Agent atau Dealer. Anda hanya perlu mempromosi pautan/ link produk LSN dan mendapatkan komisyen untuk setiap produk yg berjaya dijual melalui pautan/ link tersebut. Selepas mendaftar, sila email ke dealer@lsn-sewingmachines.com atau hubungi Mr. Linggam 012-655 2725 atau Mr. Suppaiyah 012-375 5030 untuk mengaktifkan akaun Affiliate anda.

 

 

 

 

Waktu Operasi

365 hari setahun termasuk Satuday, Sunday, Public Holiday

Masa: 9.00am hingga 6.00pm utk Walk-In & 24 Hours Online

Location: 24 Jalan Damai Perdana 1/8C, Bandar Damai Perdana, 56000 Cheras, Kuala Lumpur Malaysia.

Location Map: Click Here

 

Contact Details

Hotline: 1700-818182, +603-91025766, +603-91025767

foe Dealers: dealer@lsn-sewingmachines.com

General Email: admin@lsn.com.my

Website: www.lsn.com.my (for Online-Purchase, Mobile-Friendly Website)

 

Nota: Sebarang maklumat di atas berhak diubah oleh pihak pengurusan LSN pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.