Kelas Online | Belajar Menjahit 4 Modul Asas | LSN - Yasalma
Save More | Purchase Online.... Prym Products Discount upto 50% available ! Free Shipping for Home Sewing Machine in Peninsular Malaysia. (Not valid for Industry Sewing Machines) * Apply T & C
Kelas Online | Belajar Menjahit 4 Modul Asas

Pakej ini adalah secara Online sepenuhnya. Berikut adalah 4 modul asas yg anda anda pelajari sehingga mahir.

Modul 1. Long Maxi Skirt

 

Modul 2. Blouse

 

Modul 3. Palazzo Pants

 

Modul 4. Instant Hijab/ Shawl

 

Sis selalu terdetik nak belajar menjahit kan?
Tapi... keliru samada nak beli mesin jahit dulu atau belajar menjahit terlebih dulu. Betul tak?

Kalau pilih belajar terlebih dahulu ..sis penat pulak fikir manalah tempat terbaik yang boleh ajar sis menjahit start dari betul2 zero. Sbb sis mmg tak ada asas langsung dalam  jahitan. Mesin jahit pun tak pernah pegang, gunting kertas pun menggeletar....inikan nak potong kain! Mmg sis harap sgt ada guru yang sanggup layan sis penuh ikhlas dan sabar. Ye lah...bila dh zero ni kdg2  soalan 'bodo' pun kita tanya.. huhu.  So sgtlah heaven kan  kalau ada guru yang sanggup layan kita yg mungkin slow learner ni.
Oh ye, lg satu sis seorang yang sibuk kerja. Kalau belajar menjahit weekend mmg komfirm  fikir byk kali  sbb weekend lah masa utk bersama keluarga huhu. Lagi2 kalau kelas bersiri.
Sis makin keliru dan serabut.

Suatu hati sis decide nak beli mesin jahit terlebih dahulu,  masalahnya pulak,   tak tahu mesin  jenis apa yang sesuai? Nak budget berapa? Paling penting jenis mesin  apa yang paling sesuai utk beginner? Nanti kalau dah beli...sapa pulak nak ajar cara guna,pasang jarum, masukkan benang semua. Lps tu lg sekali fikir balik sapa nak ajar menjahit lps beli mesin?. Tak mau la  nanti mesin jadi hiasan berhabuk je kat umah.  Uwaaaa!!! Nak nanges kan bila fikir semua ni.
Last2 tu yang sis asyik tertangguh misi nk pandai menjahit ni . Maka sampai la ni tk tercapai  impian nk jahit  baju sendiri..jauh sekali baju keluarga.
Tertangguh juga impian nak buat duit dari rumah dengan menjahit...sedey je kan.

Hey sis! Jangan risau. Tak perlu ragu lagi. Kami di LSN dah masak sangat dengan situasi sis. Tulah sbbnya kami LSN berkolaburasi dengan Yasalma Sewing School (YSS), dimana setiap pelanggan  yang membeli mesin jahit dengan  LSN, akan didatangkan dengan pakej belajar menjahit secara online dan paling menarik.....ianya khas untuk anda yang langsung tak ada asas dalam jahitan. Jom belajar jahit  secara online, belajarlah sampai siap dan pandai. Selagi tak siap dan tak pandai, selagi tu lah Cikgu-cikgu di YSS akan bantu sis. Oh ye, bila dah namanya belajar cara online....of cozlah masa belajar sgt flexible, lgpun Cikgu-cikgu YSS full time almost 24 jam. Tanyalah soalan mcm2 asalkan siap dan pandai.  Masyaallah...Best kan! Insyaallah sis pasti gembira dan bahagia!

Yasalma Sewing School adalah peneraju kelas menjahit secara online sejak 2012 lagi, yang sangat berpengalaman membimbing mrk yg zero basic dalam jahitan hingga berjaya.
Jom saksikan apa kata pelajar2 online sebelum ini di sini

(Link ke testimoni page)
 
Ingat mesin, ingat LSN
Ingat belajar menjahit online, ingat YSS

Baiklah sis mari sy tunjukkan apa yang sis akan belajar dalam pakej LSN YSS   dalam tempoh  3 bulan tapi consultation valid selama setahun ni:

Pakej ini adalah secara Online sepenuhnya. Berikut adalah 4 modul asas yg anda anda pelajari sehingga mahir.

1. Maxi Long Skirt

2. Blouse

3. Palazo Pants

4. Instant Hijab/ Shawl